Vores dejlig grønne legeplads

 Vi har i indretningen af vores legeplads arbejdet ud fra, at vores legeplads ikke skal være en traditionel "redskabslegeplads".

Legepladsen i Georgs Æske skal derfor være en levende legeplads med rum til børnenes motoriske udfordringer, rum for leg og frem for alt en grøn legeplads med plads til nysgerrighed og fordybelse for børn og voksne.

Vores legeplads i Georgs Æske er til leg - men legepladsen er også et sted, der inspirerer børn til at undersøge, udforske og lære. En legeplads med spændende natur danner grobund for mange timers smådyrs jagt, naturundersøgelser, sanselige erfaringer og aha-oplevelser i børnehøjde.

Vores dejlige legeplads er åben om aftenen og i weekenden. Det er en meget stor hjælp, at vores naboer og forældrene kommer og hjælper med at bruge legepladsen! Det er vigtigt, at der ikke efterlades eksempelvis afkald og cigaretskod!  I må meget gerne give os et praj, hvis I oplever at legepladsen bliver misbrugt af fremmede. Vi er så glade for vores legeplads - så pas godt på den!