Science natur

Det er vigtigt for de voksne i Georgs Æske at videregive glæden ved at være ude i naturen - vække nysgerrigheden og bruge alle de spændende legemuligheder og sanseoplevelser udendørslivet kan give.

Ved at børnene bruger naturen som eksperimentarium og legerum, danner det grundlaget for varig interesse, respekt og ansvarlighed for natur og miljø.

I Georgs Æske har vi en tilbagevendende begivenhed som vi kalder Maj-projekt, som betyder rigtig meget for alle i vores hus. Du kan læse mere om vores Maj-projektet under traditioner.

Krible Krable kan inspirere daginstitutioner og børnefamilier til at udforske den nære natur - til vands, til lands og i luften! 
Krible Krable formidles af de to samarbejdspartnere, Naturvejlederforeningen og DR Ramasjang. 
Formålet med projektet er at inspirere børn og deres forældre til at gå på opdagelse i naturen, samt motivere og inspirere det pædagogiske personale i landets daginstitutioner, til at søsætte Krible Krable projekter, der giver plads til fordybelse, undersøgelser, eksperimenter og legende læring! 

Visionen med Krible Krable er, at børn, uanset om de bor i byen eller på landet, bliver nysgerrige på naturen og får lyst til at udforske og værne om den.

På linket kan du læse mere  om kriblekrable  https://kriblekrable.dk/