Børneroden – Hillerød Kommunes børneintranet.

Hvad er Børneroden?

Børneroden er Hillerød Kommunes nye Børneintranet, som gør samarbejdet mellem forældre og institutuionen lettere.

·         Det er her i fremover får dagbøger, invitationer til fester og forældremøder, nyheder fra administrationen samt informeres om de aktiviteter der sker i dit barn institution.

·         I kan melde ferie og fridage ind hjemme fra, når det passer dig.

·         I kan melde jeres barn syg, samt skrive hvad barnet fejler så personate kan se hvorfor jeres barn er fraværende (kun personalet kan se årsagen)

·         I får oplysninger og billeder fra jeres barns hverdag direkte på jeres smartphone, tablet eller på jeres computer, hvor det passer jer, når det passer jer.

·         Det er her I kan se madplanen for hvad jeres barn får at spise

·         Og meget meget mere :-)

Her finder du link til Børneroden, du skal bruge dit NemID til at logge ind med.

Log på Børneroden

I skal af sikkerhedsmæssige årsager altid logge på med jeres Nem id når, i logger på via computer.

Vi opfordrer jer også til at downloade appen til jeres smartphone eller tablet. Herved kan I meget nemmere og alle steder fra, få adgang til Børneroden. I skal gå på APP-store eller google-play og hente appen ”Børneroden” så laver I et brugernavn og en adgangskode, så vil den ha en aktiveringskode, den finder I på jeres computer. Det er også på jeres computer I kan lave jeres kode om hvis, I skulle glemme den!

Personer, der anvender Windows telefoner skal logge på med NemID via det nye NemLogin script på mobile enheder

Her skal I udfylde barnets kartotekskort og I kan lægge et billede på af jeres barn. I skal også skrive hvem der henter i dag og hvad tid i regner med at komme. Dette for at institutionen en god mulighed for at ressource styre hverdagen bedre. Dette kan gøres for en uge af gangen, og er der ingen ændringer behøver I ikke lave det om – den husker det fra uge til uge.

Fremover vil alt information fra os komme på den måde, men også informationer omkring lukkedage, takstændringer samt informationer om skole indskrivning og så videre vil komme på børneroden.

Kontakt Hotline